Вітаю усіх з завершенням вокального конкурсу "Весняний передзвін"" - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Вітаю усіх з завершенням вокального конкурсу "Весняний передзвін""

Друзі, ось уже й завершився конкурс вокалістів "Весняний передзвін". Як на мене, був він успішним. Попри меншу кількість конкурсантів, виконавська майстерність їх зросла і мені навіть було важко визначитись хто більше подобається.
Вітаю ще раз усіх - і конкурсантів і вболівальників.
Тепер про приємне.


Переможці конкурсу (1-3 місця у кожній категорії) назавжди залишаться у золотому фонді переможців і їх пісні постіно будуть транслюватися на "Своєму радіо". І одразу запитання: Чи проводити і, якщо так, коли проводити наступний конкурс вокалістів? Дякую всім за підтримку. З повагою, Роман Метельський
Додати в Twitter

Коментарі:

Пане Романе думаю що логічно проводити конкурс посезонно.Благо охочих до змагань є багато.І ще одна пропозиція.Як я писав в одному з коментів щоб конкурс вокалістів не перетворився на конкурс колєгів пропоную створити незалежне жюрі яке б проводило оцінювання паралельно з вболівальниками.Після співставлення даних і виведення середнього ми получимо об"єктивну оцінку.Спасибі.


Нарахунок посезонного проведення конкурсів погоджують, в цьому є сенс!!!


Згоден з попередниками. По-перше: конкурс проводти щосезону. По-друге : залучати до підбиття підсумків професійних фахівів (на це не потрібно багато коштів). І виводити середній результат.


Моя думка така... В ідеалі, я бачу - конкурс 2 рази в рік! Можна відслідкувати графік реєструвань з попередніми - він суттєво впав, і активність впала самих коментувань, немає вже тих інтриг, запеклих перепалок, які були у минулих... Як на мене треба дати трошки "встоятися", щоб люди того чекали, і мали час на підготовку, а це - хороша оркестровка, вдало підібрана пісня, тональність, той самий запис і т.д. 2 рази в рік, і 1 раз зустріч в реалі -ото би було супер!


Є ще одна пропозиція.Щоб конкурс був цікавішим і щоб учасники могли краще розкритись пропоную надати можливість показати не одну а 2-3 пісні.Скажімо-укр.народна пісня,сучасна естрадна і класика(тобто пісні старих відомих співаків).На мою думку це буде набагато цікавіше,але в такому випадку на рахунок часу проведення напевне підійде варіант Бедзя Іванишина.


Щось маю сумнів, що багато учасників зможуть записати декілька пісень.


Пане Юрій я думаю що в більшості бажаючих прийняти участь вже є в своєму багажі деякі записи.І взагалі я вважаю що записи не обовязково мають бути ідеальними.Не всі мають можливість записуватись на студіях.А талант якщо він є то зазвучить він і без компютерної обробки.Умови повинні бути прийнятливі для всіх бажаючих.



2 рази в рік це ідеальний варіант,раз в неті на сайті а раз на живо!!!


Раз на півроку конкурс поступово помре... Немузиканти перестануть відвідувати мінусовки. Кількість учасників не залежить від кількості конкурсів. Про кількість конкурсів варто запитати в учасників (можна розіслати запитання їм на ел. пошту). Тоді вийде репрезентативне опитування.
Крім цього, потрібно створити механізм запису пісень для непрофесійних (поки що) виконавців у кожному обласному центрі. І на 1 конкурс - 1 пісня. Моя думка - три конкурси на мінусовках і 4-й живий у кінці року.


Пане Романе! Я вважаю, що такі конкурси потрібно проводити раз на три місяці. А також було б непогано влаштовувати після закінчення конкурсу Гала концерт в реальності. Також було б непогано, щоб змогу голосувати за ту чи іншу пісню мали можливість не тільки зареєстравані користувачі, але і всі бажаючі, яким пісня сподобалася.


Галаконцерт ж і був минулого року, й цього мав би бути. Раз на 3 місяці його мабуть робити не варто, раз в рік цілком достатньо.
Голосувати всім бажаючим не можна, оскільки тоді переможе той, хто більше разів клікне:)


Я теж вважаю.що конкурс має бути 1 раз на три місяці і в кінці рокюу Гала-концерт.Залучати в журі професійних фахівців,бо кожному виконавцю цікаво знати думку про свій спів саме фахівця.і як можна більш авторитетного,було б добре щоб як пропонує Андрій Цибенко був створений механізм запису пісень для непрофесійних виконавців