Ситуація з двійниками - прошу поради! - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Ситуація з двійниками - прошу поради!

Останнім часом на порталі склалася цікава ситуація - непорядні користувачі реєструються використовуючи імена поважних та авторитетних людей порталу і починають відверто флудити. З одного боку можна заборонити використання однакових імен, але така ситуація може призвести до того, що користувач, якого звати Роман Метельський і який проживає десь, наприклад, в Барнаулі, не зможе зареєструватися під своїм справжнім іменем. Ситуація складна і двояка. Можливо хтось має своє бачення її вирішення - підкажіть, буду вдячний.
З повагою,
Роман Метельський


Додати в Twitter

Коментарі:

Моє бачення проблеми: Давати на кожний "свіжостворений" профіль амортизацію часу. Певний проміжок (тиждень, два, місяць) щоб після створення акаунту він мав право відписувати, на форумах, на коментарях, та ін. після відведеної часової амортизації... Або додавати до його профілю (щоб завжди висвітлювалось), ""новачок чи "New", чи що інше, щоб було наочно видно, з ким маєш справу...


Бажано щоб була вказана дата реєстрації користувача. (Так було на старій версії порталу). Анонімність ніхто не забороняє, але на мою суб'єктивну думку, повніша інормація про себе деякою мірою унеможливить сенс створення чогось подібного. Але найголовніше це культура спілкування. Коментарі і повідомлення на форумі написані без розділових знаків та одним реченням говорять лише про рівень ресурсу. З тим потрібно нам всім наполегливо боротися. Тоді і флуд буде чіткіше виділятися і контрастувати.


Бодя, амортизація - "не гуд". Людина знайшла сайт, щось хоче спитати, написати, а йому пише "почекайте місяць"? ;)

"Новачок" - підтримую. Більше того, можна ввести ще більшу градацію, з пів-року най буде новачком, потім переходить в "користувач". За дозволом адміністратора чи модератора стає "перевіреним користувачем". Також підтримую виведення дати реєстрації. А ще, писати місто. Якщо вся ця інфа буде виводитись і в форумі і в коментах, то відразу буде видно "хто є ху".

Використання дублів однозначно треба заборонити. Але не тільки імені (як ото Вітя), а комбінації ім'я-прізвище-місто. Виключення робити лише на спецпрохання. Ну яка ймовірність, що тут зустрінуться повні тезки? Ще й з одного міста?


Згоден з вашими думками. Можливо запозичити досвід на сайті Агенство-праздник.ру. Там виставляють зірочки до відповідного статусу користувача. А кожна зірочка заробляється не тільки стажем на сайті, а ще й працею.


""Новачок" - підтримую. Більше того, можна ввести ще більшу градацію, з пів-року най буде новачком, потім переходить в "користувач". За дозволом адміністратора чи модератора стає "перевіреним користувачем".

ПІДТРИМУЮ!!!!


Я собі подумав про варіант дублювання ім"я з додатком, як при реєстрації на мейлі. Наприклад: "Роман Метельський" - таке ім"я вже існує, спробуйте "Роман Метельський УА", чи щось в тому роді, тоді навіть повні тезки з одного міста будуть чимось відрізнятись.


Про яку індентифікацію можна дуже говорити, коли переважна більшість нік-неймів з малої літери. Ну така вже "специфічна" самоповага тих, хто переважно "пасеться" на "полонині з мінусами" і до форуму і близько не підступає. Як на мене, то це вже справа користувача подавати, чи ні про себе інфу, заливати свої демки, вставляти фото в профіль. Наразі вважаю що було б незле для початку щоб була вказана дата реєстрації і місце проживання. Бо якось так влаштовано, що дані про місце проживання з інформації про користувача в профілі не завжди показані.


Шановні друзі. Я щиро вдячний Вам, що ця тема Вас хвилює. Повністю підтримую Сєрого Габшій. Це основне правило при реєстрації і пошти, і різних сайтів. Уявіть собі, що з часом з"явиться море однофамільців, як в телефонній книзі. Хтось зальє якусь вибачте лажу, а закиди підуть на Ваші добрі імена. Хто подумає що це якийсь там двійник з Барнаула? Чому на mail, лист попадає саме Вам а не в Барнаул? Чому на пошті в мене witek-s та не дало написати witek довелося дописати -s Ось моя думка. Дякую за увагу. Веселих Св"ят.


Я також за градацію користувачів, але ще пропоную ввести систему поперджень, а наприклад, після 3 попереджень банити. А щодо однакових ПІБ. то можна наприклад розрізняти користувачів по даті народження чи місцю проживання.. або користуватися якимось універсальним ідентифікатором


Дата реєстрації прояснить ситуацію! А нікнейми хіба патентувати, напр. Роман Метельський - real! Це найбільш, напевно, стосується учасників форуму!!!


Пане Роман з найкращими побажаннями в свята!Ваші сайти це добро.Для себе проаналізуйте у Вас є глибоко неприємні
модератори напевне під їхіменем реєструються.


Пане Левко, дайте посилання на такі приклади. Люблю конкретику.


Але ж гарно. А до чого тут модератори ? 1/. Вони світяться іншим кольором. 2/. Якщо когось забанили, то я впевнений, що по темі. Я через це переходив. 3/. Щоб впливати на роботу сайту зі сторони, треба бути добрим хакером. Пане Роман, я спілкувався з гарними системними адміністраторами. Вони читали коментарі. Це все (Бред) Порада одна: всіх, хто вже зареєструвався так і залишити. При цьому перевірити на наявність двійників. Якщо є така наявність - запропонувати тим, хто зареєструвався пізніше змінити нік з подальшим заблокуванням. Ввести систему реєстрації як на mail. Кожна людина є неповторна. Яка градація ? Муз школа, училище, консерваторія ? Яка ? Розмір одягу ? Кожен з нас має градацію - робота на сайті і повага друзів !!! Пане Роман. Порадьтеся з програмістами, обов"язково з кількома. Бо бруд починає литися !!! Дякую. І веселих Свят.


Подальше заблокування. Малося на увазі не виконання попередження.


ну а можна ж зробити,як на фейсбуці чи то на твітері,а тепер і вк,щоби важливі,популярні відомі особистості відзначились якимось спеціальним значком після того,як підтвердять свою особу...


Сергій Габшій говорить діло!
Як на пошті треба, що ім*я існує. буде нормально.
Спамерів і флудерів треба гнати в плечі!


Ця тема обговорена! Немає давно коментарів. А де вирішення проблем?


Тільки жорсткі правила та диктатура модераторів,інакше буде бардак.Система заохочень та покарань повинна бути присутня також.(Впустіть свиней під стіл...)