Зимові зустрічі починаються! - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Зимові зустрічі починаються!

Прямо зараз, в цей час, розпочинається конкурс-фестиваль вокального мистецтва «Зимові зустрічі». Ми раді вітати усіх учасників, та гостей у залі, а тим хто не потрапив на конкурс пропонуємо прослухати його онлайн, в ефірі нашого радіо!

Кнопка радіо знаходиться в лівому блоці меню. Також, його можна прослухати медіаплеєром, відкривши це посилання: http://minus.lviv.ua:8001/minusradio.m3u .

Бажаємо учасникам успіху, а вам — приємного прослуховування!


Додати в Twitter

Коментарі:

Удачі усім! Нехай переможе сильніший!


Чудово, а відео з "Зимових зустрічей" буде?


Ось і проминули перші і, сподіваюсь, не останні "Зимові зустрічі". Аж не віриться що ідея конкурсу "в реалі", яка на перший погляд була схожою на авантюру, втілилась у життя.

Дуже приємно, що не полінувались приїхати учасники не лише зі Львова та області, а й Ярослав Шевчук з Рівного та Сергій Усенко з Сум, вони склали достойну конкуренцію нашим, місцевим, талантам.

Потішили й діти, підростає достойна зміна. Судді, щоправда, досить строго поставились до них, здається строгіше ніж до дорослих учасників. Але вже навіть те, що діти приїхали взяти участь, викликає захоплення. І величезна повага батькам, що підтримують своїх дітей у їхній творчості.

Особливо розчулила Валя, маленька тендітна дівчинка сміливо виступала перед дорослою чужою публікою. Незважаючи на те, що, як зауважило журі, обрана пісня не дала їх повністю розкрити свій талант, впевнений, ми ще її почуємо з екранів телевізорів. Ну і, звичайно, на наступних конкурсах.

Приємно здивувало тріо з Сокаля, яке занурило в глибини народної творчості і полонило сильними, красивими голосами. Дякую величезне дівчатам, що завітали.

Радий був нагоді нарещті зустрітися з колегами-модераторами та їх побратимами. Незважаючи на те, що зустрілися "вживу" вперше, таке враження, що знаємся 100 років, як то кажуть "встрєтіл старого друга":)

Після офіційної частини була невеличка вільна програма на якій дуже потішив Сєрий Габшій - спочатку з дівочим тріом, додавши гітарного металу до народних мотивів, а потім - імпровізацією з чудовим саксофоністом Олегом Баланком.

Підсумувати хотілось би, перефразувавши відому російську пісню, словами "Як добре, що всі ми сьогодні зібрались". І все завдяки Роману Метельському. Спасибі йому величезне за таку нагоду!!!


Тріо із Сокаля дійсно БОМБА! Дівчата просто неперевершені! Яриночка чудова маленька зірочка з прекрасним. сильним джазовим голосом. Взагалі дітки молодці! А Сергій Габшій - так це просто суцільний згусток позитивної енергії і професіоналізму! Всі молодці. все було гарно, чудовий вечір! Пане Романе - браво, продовжуйте в тому ж дусі. Дякую!


Незабаром викладу фотки, їх багато і обробка займе трохи часу.


Шановні колеги! Емоції переповнюють "чашу" через верх! За задум і організацію цієї ідеї, Роману треба поставити памятник при житті! )))
Радий був зустрітися нарешті "вживу" з Назаром Рибаком, та Юрою Бульбахом. Хлопцями з Рівенщини, і з Сумщини (Ярославом , Сергієм, Ростиком, Сергієм Усенком ) Дякую всім гостям за участь за компанію, і гарний позитивний настрій! Дякую об,єктивним журі яке добирало багато нових і цікавих професійних слів на адресу учасників! Продовжили ми нашу "неофіційну частину" зустрічі у нас на студії з Ярославом Шевчуком, Сергієм Габшійом,з Сергійом Усенком, З Назаром Рибаком, Славіком, Ростиком, Сергієм і Любомиром Шуманським та нашими Дружинами... Було дуже весело і забавно! )))))))) Розійшлися о пів на 3 тю ночі... ))))) Чесно скажу є що згадати! Скільки позитивних і професійних емоцій ми дістали від проведення того заходу! Всім дякую за спілкування, за позитивний настрій і за все... Буду дуже радий як ми продовжемо цю традицію "зимових зустрічей" і на нашому святі буде набагато більше учасників і гостей! Дякую всім!


"Кругло" сказав (хто був, той зрозуміє:), але може "Весняні зустрічі" Роман організує? ;)


Все у ваших руках. )))


Заокругляти так заокругляти!


Усім привіт з Рівного від Серьоги, Ростика та Славіка Шевчука!!! Дуже хотіли побувати на "Зимових Зустрічах" і таки вдалося!!! Тусовочка скажу вдалася на славу, масса приємних вражень як від самого дійства так і від людей з якими ми познайомились та поспілкувались. Найщиріша подяка Роману Метельському за організацію такого хорошого проекту та як господарю за дійсно теплу та гостинну зустріч усіх учасників та гостей які почувалися дуже комфортно і весело увесь фестиваль. Окреме шанування нашим новим друзям Бедзьові та Сєрому з "Гетьмана" за творчі студійні "дискусії" та ексклюзивний "майстер-клас". Хлопці "наживо" виявились дуже приємними, веселими, життєрадісними людьми та професійними музикантами. Є що згадати і згадуватиметься ще довший час. Спасибі всім за настрій та натхнення! Точно знаю що на наступних "Зимових Зустрічах" ми стопудово будемо присутні та ще й інших наших рівненських колег привеземо з собою. А щодо фестивалю то все таки думаю було би краще якби то був саме Гала-концерт усіх переможців конкурсу вокалістів за рік. Та ще й за участю в ньому усіх бажаючих привітати тих самих переможців своєю виконавською майстерністю. З нагородженнями звісно і т.п. але Без жюрі бо хоч вони і шановані й поважні люди та всеж "заокруглившись" забувають ЩО саме вони прйшли журити:)) Було би дуже кльово. Ще раз усім дякую і хорошим хлопцям і пркрасним дівчатам!!! Так тримати!!!