Інструментальні мелодії - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Інструментальні мелодії

Відтепер всі інструментальні польки, вальси, молдавські мелодії,єврейські і т.д. , а також стилі розміщуйте у категорію власного профілю "Мій вокал" або у відповідну тему на форумі, в іншому випадку вони будуть видалятися!


Всі інструменталки починаєм планово переводити у "Мій вокал"

Додати в Twitter

Коментарі:

Добре ! Будь ласка поясніть, якщо мені треба конкретний "стиль" чи інструменталку то я шо маю "перерити" у всіх користувачів "мій вокал" - де логіка!!? Розясніть може щось не розумію


Розясняю - це сайт зщ мінусовками, ане зі стилями!


Не розумію цього "вдосконалення" сайту! На мій погляд - це крок назад у розвитку порталу! Адже зміна правил залежить від адміністратора, модераторів, а не від парламенту!


Давно пора навести порядок. Сайт МІНУСІВ! Крапка! Хочете грати інструментальні твори? Вперед, під мінуси і грайте. Які проблеми? Ах, АСУС не хоче "грати"))))).


Слава Богу заграти ше можу! Я не це маю на увазі! Тоді це саме треба зробити і з нотами і з партитурами!? Адже це сайт з "МІНУСОВКАМИ" !!! Кому заважає зайва "іформація"? Чи особливо МІДІ!? Поясніть! Якщо від того "глючить" портал тоді так ! :)))


Пишіть свої пропозиції щодо покращення сайту, на форумі є відповідна тема, щоб зробити, наприклад, окремий розділ з мінусовками, окремий з міді, з нотами та стилями!


Панове, дозвольте пояснити...
Сайт створювався для обміну у_к_р_а_ї_н_с_ь_к_и_м_и м_і_н_у_с_о_в_к_а_м_и. Прохання не плутати це з фонограмами, які можна використати на весіллі, корпоративі та іншому заході (інструментальні композиції, танці, всякі "заєфайні" (побачу ще таке в тегах - забаню на рік!) шлюбні мельодії папуасів Нової Гвінеї, "фанфари" та ін. Окремий пункт - записані "наживо" гурти з "промовляннями" та конячими дозами ділею. Це добре, що у нас є кому грати наживо і добре, що грають. Але у переважній більшості випадків якість запису відверто низька, якщо не гірша. "Вміли зварити - не вміли подати". Маєте, що представити - будь ласка, але зробіть то пристойно (крутіть пульт самі, покличте людину з досвідом, скиньтесь на кілька годин роботи студії і зробіть нормальне демо). На потенційні заперечення про "дух та атмосферу халтури", які неможливо відтворити у студії, відповідаю, що "живий" аматорський запис, у свою чергу, теж нежиттєздатний поза весіллям. Я, наприклад, чуючи такі "лайви", мушу бігти за чверткою в найближчий магазин, аби швиденько адаптуватись та адекватно сприймати записане. Не маю намір нікого образити - просто вказую на те, що в чомусь є ще простір для вдосконалення :)
Ще одна причина "прополювання" файлів - технічні ресурси. Портал не гумовий, в нас навіть близько нема ресурсів Гугл, Сендспейс, EX.ua, Народ.ру чи схожих. Отож, викладаймо тут якісний, унікальний, цікавий та потрібний матеріал. Не захаращуймо основний каталог - у ньому і так зараз ускладнена навігація і ситуація поки що не особливо покращується (Сумно, що заклик до прибирання та наведення ладу був успішно проігнорований...)
Маєте щось цікаве, але не можна викладати в основному каталозі - створіть тему на форумі.
Ноти, міді-файли (мінусові) викладати не заборонено.


На сайті є статистика
-
Статистика
Всього файлів: 10922
Дитячі Народні Естрадні
Аудіо 701 1823 7902
Міді 233 530 1722
Ноти 15 81 349

Запропонуйте в темі на форумі по поркащенню сайту, щоб створили ще тему для стилів, прийде час і до вашого питання доберуться спеціалісти!


Це напевне саме оптимальне рішення!!!!


Мені здається було б краще просто видяляти файли в поганій якості і файли які певний період не скачувались, як це робиться на інших сайтах, я згоден з вами щодо багатьох композицій в поганій якості, але те що ви зробили це не вихід, адже можна заборонити завантаження таких файлів і одразу їх видаляти, щодо різних інструментальних композицій, фанфар і тому подібне, звісно вони не відповідають назві сайту, але ж це цікаві і потрібні речі для музикантів, а сайт для музикантів і зроблений, я так розумію, а це оновлення принесе великі незручності, а більшість взагалі відмовиться від шуканя по форумах і профілях потрібних речей, отож ви віднімаєте у багатьох користувачів таку велику радість коли знодиться новенька і така потрібна інструментальна мелодія, а особливо польки, яких в інтернеті я знайшов тільки на двох сайтах.Дякую.


Мені досить дивно було,коли на сайті"УКРАЇНСЬКІ МІНУСОВКИ"почали зявлятися молдавські,єврейські,грецькі і інші мінуси(москальські видалялися)і навіть не мінуси,а інструменталки.Я декому пояснював,що це не українське і що інструменталка не мінус,але у відповідь діставав образливі відгуки.Для чого тоді було створювати цей сайт?Або назвіть сайт "Все для весільних "музикантів"і всім тим кому незручно стане ОК!


І чого кричати ? Чого сваритись ?
Самі, вибачте на слові "насрали", а прибирати не хочемо.

Навіть модератри пишуть те, що визиває сміх - "Всі інструменталки починаєм планово переводити у "Мій вокал"" !!!
Напевно треба пояснити всім, що таке інструменталка, а що таке "мій вокал" ! :)

Після детального аналізу, все погане, що є на сайті, - робиться через отой довбаний "рейтинг". Як би нам не говорила адміністрація сайту, що мовляв "рейтинг ні на що не впливає", я однозначно стверджую: - що через той "рейтинг", на портал заливають велику кількість "лайна". Звичний юзер, коли дивиться на "ТОП ЗАВАНТАЖЕНЬ", "ТОП ЗА ТИЖДЕНЬ", "ТОП КОРИСТУВАЧІВ" - хоче туди попасти, або щоб попала туди його фанера. І це правильно, і це так має бути - для стимулу. Але виходить не те, - маємо велику кількість "мусору".
Я сам був здивований, коли при доданні мною 5 фанер, мій рейтинг понизився на 400 пунктів, - а після їх видалення (фанер), знову піднявся !
Ви сваритесь через інструменталки, а на сайті просто "БАРДАК" !!!
Вже всім ясно, що з 10927 файлів порядку не буде, ніхто з адмінів не в стані то переслухати.
Та і якість роботи модераторів, на дуже низькому рівні. Я вже не кажу про те, що їх або нема, або налітають як комарі.
Модератори - ви чудові музиканти, але ви юзери в нетрях паутини, яка зветься ІНТЕРНЕТ.

Треба зробити наступне:
1. виписати чіткі правила для файлів, для юзерів та для адміністрації. Тобто написати "Конституцію" порталу, і затвердити її "всенародно".
2. зробити розділи - розбити всі мінуси по стилях, а потім по виконавцях. Міді, аудіо, ноти - мають мати окремі розділи.
3. в кожний розділ назначити модераторів, які будуть слідкувати за порядком і за якість мінусовок.
4. рейтинг мінусовок мають визначати самі люди, а не кількість скачувань
5. рейтинг юзерів має визначатись кількістю завантажених якісних файлів, а не кількістю скачувань
6. на форумі треба навести порядок : адміни роблять теми, користувачі роблять дописи в темах. (моя мала, 3 клас, може на форумі зробити тему по ляльках)
7. для такої кількості людей, потрібен чат для спілкування.
8. треба міняти дизайн та "движок" сайту. Навіть безкоштовний phpBB, краще навів би тут порядок.

Є багато чого, що треба зробити для порядку.
Поки ми всі, разом, не навадемо лад в своїй хаті, ніхто за нас це не зробить.


Вихід один - попереднє модерування.


1. Правила є, "всенародне затвердження" додаткових бонусів не принесе.
2. Розбити на розділи - не дуже розумна ідея, тим більше на аудіо і міді. Якщо я хочу, приміром проглянути весь репертуар якогось виконавця, то нашо мені ще шукати його 10 разів по стилям? Щодо міді, аудіо і нот - зараз є чудова система фільтрації, коли можеш дивитись все підряд або тільки те, що тебе цікавить.
3. Від перестановки ліжок якість послуг не змінюється.
4. Так і є зараз, люди скачуванням і голосуванням визначають рейтинг. Якщо людина прослухала мінус і звантажила його, хіба це не означає його рейтинг? А якщо залишити лише оцінки, то більшості людей буде ліньки на ті оцінки тикати. А так оцінки - як додатковий бонус до "завантажувального" рейтингу.
5. Тут я не в курсі, якщо видалити неякісний мінус, рейтинг зменшується на ті голоси чи ні? Мав би зменшуватись, тоді все ок.
6. Най си зробить тему в "Вільне спілкування", хто ж їй боронить. Наступним кроком дозволимо користувачу тіко читати написане, так? Та най си створюють теми. Розділи ж наче не можуть створювати? Та й добре.
7. Чат є, чо не користуєтесь?
8. Тіко ж недавно оновились, так ніяких грошей не напасешся:)


Попереднє модерування - за тиждень така черга вибудується... не буде кому то розгрібати.


З чим згоден на 100%, то з тим, що "Поки ми всі, разом, не навадемо лад в своїй хаті, ніхто за нас це не зробить."
Писав вже про це пару разів в пропозиціях. Суть в чому, щоб кожен користувач міг ДОПОМАГАТИ адмістрації. Побачив паршивенький мінус - тицьнув кнопку "неякісний мінус",
побачив дубль - тицьнув кнопку "дубль" і, можливо, вказав адресу дубля,
побачив москальську пісню - тицьнув кнопку "неформат",
побачив матюк в коментарях - тицьнув кнопку "Хамло"
можливо загальну кнопку "Повідомити модератора", чи окремі "Повідомити Назара", "Повідомити Юру", "Повідомити Ростика" - бо ж якщо в темі ніц не писав, то не слідкуєш автоматично що там робиться, а так була б можливість "запросити" модераторів вцілому чи когось конкретного до обговорення
і т.д.
Прийшов модератор на сайт, зайшов в розділ скарг, пройшовся - почистив. ПОРЄДОК БУДЕ. Скільки мені вже разів писали "активісти" в лічку, "Юра такий то мінус - то є дубль" і т.д. Не полінились написати, а якщо зробити користувачам можливість так легко допомагати модераторам - впевнений, бажаючих буде ще більше. Звичайно, хтось буде зловживати - тицяти не там де треба, ну так Богу дєкувати маєм можливість банити!
А сподіватися що модератори то все самі розгрібуть - марна справа. Пригадую, як випадково побачив через пів року тему "До модераторів" десь заникану і ще вислухав "чо я так пізно побачив". Та не буду я по 3 рази на день переглядати всі форуми, раптом хтось мені шось напише.


Щодо суті питання, видно якщо і були збори модераторів, то я їх прогуляв:) Мета не зрозуміла. Якщо нема місця для інструменталок і єврейських мелодій - ясно, нафіг з сайту. Якщо вони перекочують з "Виконавців" в "Мій вокал", то де тут економія? То ліпше зробити, як я вже давно пропонував, розділ "Сміття" і там то скинути - і основний каталог не засмічується і людям радість.
Здаєсі мені, шо не з тим ми боротися почали... Краще б було розділити поле "Виконавець" при завантаженні мінуса на два поля "Прізвище" і "Ім'я" і вже б порядку стало більше, не було б на сайті Софія Ротару, София Ротару і Ротару Софія. От де справжній срач:) В свій час перелопатив якщо не половину, то третину мінусів точно вручну виправляючи ті ФІО, Назар певно й більше, а воно лізе і лізе як басурман на Київську Русь... Більше вже не годен. А інстурменталки - то так, вітряки...


От дійсно краще було б розділити ім,я і прізвище виконавця,бо перед заливкою треба заглядати чи є назва виконавця на сайті, і вказати ініціали правильно щоб не було дублів,- "Волинський Народний Хор", "Волиньський Народний Хор" - http://www.minus.lviv.ua/minus/artist_alphabet/В/


До речі, зокрема Роман і пише часто в коментарях до мінуса, якщо мінус не відповідає правилам чи дубль. Але модератори не завжди вчасно встигають прочитати коменти, кнопки "повідомити..." стали б в пригоді:)
Роман, дякую за співпрацю!


Будь-ласка!!!


Зачіпив модератора за живе, а він завівся :)
Прикол в тому, що складається враження, що на зауваження користувачів йде тільки відписка.
Про що ви балакаєте ? Не може бути рейтинг користувача, який поділився одним мінусом, більше за рейтинг злопця, який залив сто мінусів. Не може бути рейтинг вище "задавленої" фанери, від зробленої.
Ви пишете про виконавців !?
Я і ви, і 1% не знаємо тих виконавців, які сидять по "home studio", і є виконавцями ! Чи є "смисл" шукати того виконавця ? Можливо, краще самі слухачі, користувачі визначать - хто кращий !
Та через те, що тут, на сайті нема "поліції", нема "законів", - тут бардак !
На рахунок завантаження скажу одне: - коли хард 500 Гб коштує 400 грн, то і вантажити можна все ! У мене в самого - 3 Тб музики, і це не означає що я "крутий меломан".
На рахунок форуму, теми "вільного спілкування" - ви, модератори навіть не знаєте, що там сидять одні і ті самі люди, які дійсно хочуть спілкуватись, а їх не чують !
І якщо ви модератор, то вислови: "тут я не вкурсі" - це ганьба ! Ви модератор, ви наглядач великої кількості людей і подій - це ваш обовязок "модерувати" (подив ВіКі).
А чатом не користуються по простій, банальній причині - не може в чаті існувати така кількісь кімнат як і в "борделі". В кожну треба потукати, і крикнути "Аго-о-о-о-в". Ви там були ? Я був - і побачив дупу попередника, яка світилась годину на моєму моніторі.
Шановний, ваш допис "Тіко ж недавно оновились, так ніяких грошей не напасешся:)" - це крик невідаючого.
Запрошую вас на мій форум, я вас зроблю модератором, і ви зрозумієте, що вас розводять на гроші "знавці html та php". Мої два сайти мені обходяться в 500 грн на рік, і прибутку приносять 20000 грн в рік, при тому що я не маю часу ними займатись.
Паритись ви будете ще довго, і алфавіт виконавців вам не допоможе.
Правила мають бути чіткі і для користувачів, і для адміністрації.


І в догонку - я навіть не маю змоги повиправляти граматичні помилки в своєму попередньому дописі :)
Візьміть за зразок torrent трекери, які сидять на безкоштовному програмному забезпеченні. Там і порядок, там і рейтинг.
http://www.rj-video.com/for/portal.php


Відповів користувачу, а його понесло:)

Я подав свою точку зору, хочете вважати її відпискою - мені від того ні тепло ні холодно.

Як любите читати вікіпедію, то вдіньте лінзу, потім окуляри і ще мікроскоп з біноклем візьміть і прочитайте на вікіпедії що "Модератор (ІТ) — людина, що відповідає за дотримання встановлених норм поводження на інтернет-ресурсах, частіше форумах.". Де тут про рейтинг і спосіб його обчислення? http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80

Знаєте що таке хард, то ще почитайте шо таке трафік.

Щодо чату. Я доцільності в тому чаті ніколи не бачив. Хтіли чат - маєте чат, бачите в нім тіко дупу? Чиї то проблеми? Всьо для людей. І для їхніх дуп.

Не тре мене просити на ваш форум, обійдусь. Мої 54 сайти мені обходяться 400 грн / рік, а два з них приносять 25000 рік.

Проінформую вас про стан речей. Сайт належить і повністю фінансується Романом Метельським. Ми, модератори, добровільні помічники. Хтось давно і напливами (як я), хтось давно і постійно (як Назар), хтось недавно (Ростик). Але поліцейської держави з строгими правилами тут нема. Принаймі поки-що. Тому і можливі навіть різні думки в різних модераторів. Мабуть бани і "наєзд" на інструменталки - це перші кроки по встановленню жосткого порядку. Якщо так буде і матиму обов'язки - буду виконувати. Або червоніти за їх невиконання:)

Допомагаєте порадою - дякую щиро, а будете обзивати бардаком наш улюблений сайт... нещодавно ввели бан:)


І в догонку, пишіть без помилок, а нє, то най всі видять який ви грамотний:)


Замість того, щоб сприйняти критичні зауваження, і скористатися порадами, модератори тут пробують загрузити користувачів своїм сарказмом) Ці зауваження звучать вже не в перше, і не від одного користувача, а виправляти нема кому. Модератори питаються "Що робити, радьте!?" А коли хтось дає поради, то зразу наривається на "ГНІВ ВСЕМОГУТНІХ МОДЕРАТОРІВ" :)) Питання: А може тим кільком користувачам, котрим дійсно не всеодно, як розвивається сайт, тупо забити на те, що тут відбувається і качати фанери час від часу!? Чи може об"явити бойкот за таке відношення до користувачів!? Не красиво......


Віталік, читай уважніше, сайт належить Роману Метельському, модератори не приймають стратегічних рішень і мають такий самий вплив на портал як і інші користувачі. Все, що мене відрізняє від тебе - це те, що я можу твої пости і мінуси поредагувати, а ти мої ні. Все! Причому коментарі я навіть свої редагувати не можу. З таким же успіхом можна тобі висловлювати претензії щодо роботи сайту!

Тому робити зауваження модераторам, давати поради НЕ ЗА АДРЕСОЮ. Я це вже декілька разів в різних місцях писав. Розрізняйте поняття модератора і адміністратора... Але ж чукчі пісатєлі, а не чітатєлі.

Людина написала свою думку, по пунктам. Я так само по пунктам сказав свою думку з цих питань. Десь серйозно, а десь в адекватних написаному користувачем формулюваннях. Де гнів? Не шукай чорного кота в чорній кімнаті. Це параноя.

Кому сайт не байдужий допомагають йому розвиватися, хтось стає модератором, хтось як Ігор Гарвас без жодних титулів робить величезний внесок в життя сайту. Та й ти багато в чому долучився, куди тебе зараз понесло не розумію... Магнітні бурі? ;)


Та то Юра стосується не стільки тебе, скільки загальної ситуації на сайті;)Якщо у модераторів нема прав, то чому тоді на подібні повідомлення не відповідає адмін? Де він є? Я ще жодного повідомлення від нього не бачив?) Це хіба не входить в його обов"язки? Адміна нема, є модератори, то висловлюють притензії до того, хто є! Зобов"яжіть адміна слідкувати за подібними темами, і все буде ок!


Коли говорю про адміна, то маю на увазі не Романа Метельського, а людину, котра відповідає за технічну сторону сайту.


Та технічний адмін працює я так розумію в межах фінансування, а фінансування на Метельському, а його можливості не необмежені...


Ну то зря ви на kozak music наїхали:)))) Я думаю, якщо доручити йому певну частину адміністрування, то за невеликі гроші він наведе тут порядок. Хоча росписуватися за нього не буду, це суто моя думка.


Оце мене уже звинуватили у всіх смертних гріхах. Ну, по-перше, я не писав взагалі, як ви бачите, цього повідомлення. По-друге, хлопці перестаралися причесали все під одну гребінку. Так, була розмова стосовно того, щоб забрати в розділ "мій вокал" всі композиції, що не відповідають правилам сайту. Сюди відносяться танці народів світу і різноманітні джингли, фанфари та підкладки. За правилами порталу їх вартувало би видалити. Але я запропонував модераторам варіант з розділом "мій вокал". Далі, цей розділ в профілі кожного користувача буде перероблятися - там можна буде формувати альбоми і вони будуть не тільки в профілі - а й у окремому розділі на сайті. Як це має виглядати - ще не знаю - працюємо над цим. Взагалі найближчим часом (орієнтовно протягом тижня) будуть ще суттєві зміни та доповнення. Серед них можливість доукомплектовувати мінусовки плюсовками безпосередньо на сайті. Плюсовки будуть компресоватися до 96 кбіт і їх можна буде тільки прослухати на сайті (щоб не порушувати авторські права).
Тепер стосовно того, що я не реагую - я теж людина, котра теж час від часу і працює на весіллях і з друзями п`є горілку і просто хворіє. Як не дивно - але таке буває. І якщо хтось вважає, що я тим когось образив - вибачайте, не мав такого на меті.
Стосовно рейтингу користувачів - знаю, він далекий від ідеалу, але це зараз не головне на сайті, є важливіші питання, котрі потрібно вирішувати. В тому числі і форум, його теж будемо повністю переробляти. Форум робився на швидкоруч, бо хто користувався сайтом більше року назад, знає як стара версія глючила і висла.Нову версію зробили за місяць і підпилюємо досі. Всі ваші побажання і доповнення читаються і враховуються. Вони знаходять втілення у доповненнях сайту. Правда можливо не так швидко. Вибачайте, що не відписую кожному персонально - просто не встигаю. Що ще? Ага, місяць тому я купив новий сервак для порталу - тепер запас потужності досить великий.


Допомозі ми завжди раді, я не наїзджав, а відповів в тоні запитання. А по суті питання, він писав що не має часу на свої сайти, нашо йому ше наш:)))
А порядок буде!


І хто придумав той розділ - форум!?? :))) Нашо?? :))


не зрозумів зауваження - поясніть)))


Ромчик - маєш тут форум! :)) Я з гумором! :)))


продовжу свої "чорні" думки на "білому" фоні:
мені повністю достатньо кожну суботу дивитись на музикантів через об'єктив своєї камери, і слухати їх репертуар, - тому мова про якісь копійки за поміч не йде.
Мова йде про порядок і про розуміння того, що тут відбувається.
Якщо модератори можуть переносити інструменталки в розділ вокалу, то так само можуть видалити весь мусор, який накопився за роки існування сайту. Якщо цього не робити, то п.Роману не вистачить грошей на оплату трафіку і покупку нових серваків.


модератори не можуть переносити інструменталки в розділ вокалу, а от видаляти мусор можуть!


То видаляйте, а не пишіть: "Всі інструменталки починаєм планово переводити у "Мій вокал"


Вибачте мені товариство шановне, але вже дійшо до того, що марш до столу "грають" під фанеру, том у зразу стає ясно кому ті інструменталки потрібні. Ну і звісно вони потрібні відеооператорам, котрим конче необхідно їх вставляти у монтаж. Є два варіанти:
1. Або ж всі інструменталки геть. 2. Або ж створити відповідний розділ.


Стосовно операторів, то, як на мене, інструменталки можна знайти на будь якому іншому сайті, нема сенсу ними забивати серваки.


Взагалі то сайт створений аби допомагати людям. І я думаю цей пріоритет повинен зберігатися. А для того потрібно зробити розділи: 1. Фанери. 2.Міді-фанери. 3. Ноти (ці вже є у наявності) , та додати такі: 4.Стилі та звуки для самограїв(доречі цей розділ взагалі займе мало місця). 5. Інструменталки та фонова музика.
Як відомо є лише два шляхи: прогрес та регрес, третього не дано, тому я за розвиток нашого улюбленого порталу.


А, згадав, і ще один розділ: 6. Фонограми для інструментів.


хлопці, ви мало дивитесь кіно. марш до столу - показувати спини, це смішно:)
На рахунок інструменталок, операторам вони точно не потрібні, їх повно в неті, і в хорошій якості.
Я користуюсь мінусами щоб покращити звучання в відео (змішую фон залу і фанеру), по-скільки багато музикантів переборщують з частотами, реверами, децибелами.


може не в тему :) , але сьогодні знову посипалися польки-інструменталки. Чому не написати на головній сторінці, що такі речі мають право існувати тільки в MIDI ???


Чому тільки у MIDI?Ми,наприклад,використовуємо фонограми для гітари,акордеона,скрипки у різних форматах(залежить від якості звучання).Фонограма (мінусовка)- музичний супровід у якому відсутній який небудь інструмент або вокал.Треба великими буквами написати на головній сторінці,бо багато користувачів вважають що мінус та інструментальна композиція це одне і те саме :)


Того інструменталу що зараз є вистачає з головою!Людина зайшла на сайт скачала те що хотіла,а потім заливає своє не дивлячись наявності даного матеріалу не читаючи правил сайту! Біля напису "Завантажити мінусовку" зробіть вікно "Суворо заборонено заливати ......"!


Ти цілком провий Роман!
А ще краще біля напису "Завантажити мінусовку" треба зробити надпис "Завантажити інструменталку", "Завантажити стиль" і т.д. може тоді буде краще!?


"Суворо заборонено заливати інструментальну музику, задавки і мінуси низької якості,зарубіжні мінуси з українським текстом, перед завантаженням мінуса для запобігання дублю перевірте наявність його на сайті, перевірте як записаний даний виконавець на сайті для запобігання граматичних помилок.В разі відсутності виконавця правильно пишіть повністю прізвище і ім,я.Якщо є сумніви перед завантаженням,- зв,яжіться з модератором!


Роман Лук'янович, респект!!!


То все хіба слова !
А чому б не зробити - мінусовка додається на сайт після схвалення модератора ???
Їх заливають небагато, макс 10 шт в день. За 30 хв можна розібратись.
І не треба нікому нічого пояснювати, просто: "ваш доданий файл не схвалено !"


А чо, ідея не погана!


Ідея - супер. Якщо хтось зможе то все перевірити.
Звідки статистика 10 шт/день? ;)
Кількість мінусів за вчора: 14 шт.
http://minus.lviv.ua/minus/date/2011/5/19/
17 травня : 31 шт (ще 3 я видалив), отже було як мінімум 34, а може ще хтось з модераторів працював
http://minus.lviv.ua/minus/date/2011/5/17/?page=2
Не знаю, як ви мобі уявляєте модерування, але я коли модерую мінус "на повну", то роблю наступне:
Задаю в пошук чи є такий мінус на сайті, причому декілька разів, напр. "Білий лебідь", "То не яблуні цвіт", "Ні снігів ні зір", "Перший сніг", бо невідомо як цей мінус на сайті називаєтья. Іноді доводиться пошукати в неті як він насправді має називатись і повиправляти на сайті всі що не відповідають правильній назві, іноді паралельно доводиться виправляти прізвище виконавця, іноді досліджувати якого виконавця вписувати - Білозір, Ватра, чи якісь "Музики", іноді для цього треба все прослухати, щоб визначити виконавця цього конкретно аранжування.
Коли знайшлись всі потенційні дублі треба прослухати кожен чи то то саме аранжування і чи в тій самій тональності. Потім визначити що лишати, що видаляти, де краща якість...
В ідеалі потім ще пасує додати текст, вибрати стиль замість "медлячок" і дати посилання на плюс.
Таким чином модерування одного мінуса може зайняти 15 хв.
Для чого робити "після схвалення"? Будь-який модератор може протягом дня модерувати свіжі мінуси або зайти в архів за "вчорашнє число" і помодерувати, нашо створювати якийсь "тамбур" для "схвалення"?
Якщо хтось візьме на себе зобов'язання (і виконає його) по модеруванню всіх мінусів, що заливаються - ріспект і уважуха. Я вважаю, що потрібно залучити всіх користувачів до модерування, так як я писав вище - кнопочки, коментарі, а модератор прийшов, прийняв рішення.


Абсолютно вірно описана схема. Єдине, що я не додаю посилань на плюс - вважаю, що це має зробити користувач, який заливає мінус. Якщо кілька днів (наприклад, після вихідних чи відрядження) не "прополоти" свідожодані файли, то потім це займає до кількох годин. Особливо тішать дуже популярні речі: "Червона рута", "Черемшина", "Пісня про рушник" і т.д.
Закликаю не заливати мінусовок, зроблених на самограйках, на інструментах епохи Відродження, зроблених "а зацініть, чи мені вдалось з першого разу", особливо коли є якісні оригінали чи "забивки". Такі речі теж потенційні кандидати на подорож до кошика.
Будьте самокритичні.


Ростик, як завжди чітко і влучно:) Мене тоті пісні тоже дужє тішать, так і тянеться рука до "delete" :)
Я зараз сачкую, але коли активно "полов" файли то робив троха інакше, я полов файли двотижневої давності, тобто сьогодні, 20 травня я б полов мінуси за 6 травня. Хитрість в тому, що за два тижні мінус обростає коментарями типу "супер" чи "фігня" і вже легше орієнтуватися, а хтось назву вкаже правильну чи текст дасть в коментарях.


Інструменталки і дублі далі заливають.Чи не роблять це навмисно?В тому числі і "колєги" з "сайта-близнюка"?


Пропоную жорсткий контроль по даному питанню: Залив поганий файл, або дубль- попередження шляхом повідомлення, і так три рази, на четвертий раз банити!!!


Так і є вже. Нема чітких правил, але за перше порушення я баню на 1 день - чисто символічно. Якщо порушення грубе або "рецидив":) - можна і на тиждень. Але уточню, це за конкретне порушення, якщо не впевнений - пишу в коментах.


Я звами згідний,але з такими правилами нічого на сайті нового ніхто не буде виставляти, чи я не прав!!!!!!!!!!!


І лиш залишиться лиш куплю тай продам, зімною багато друзів погоджуються, що таке буде,сайт пропаде!!!!!!!!!!ваше право.........


Nikolas, ваша думка незрозуміла, з якими правилами? Якщо не можна заливати інструменталки, то не будуть нічого заливати? Чи за бан? Так бан за дублі, а нашо нам дублі на сайті?
Загалом, цей сайт - це спільнота однодумців для спілкування, обміну мінусами, інформацією. Ця можливість надана безкоштовно власником сайту, тому й логічно власнику сподіватись на підтримку і розуміння користувачів. Правила потрібні для підтримки порядку, хаос шкодить самим же учасникам сайту.


Друзі... от читала-читала... І сама загорілася отим бойовим духом. Цілком згідна з тим, що сайт конче потребує трасформації.
Хоч тут я і не достатньо давно, але в очі кинулись деякі речі. Насамперед те, що нема порядку, але це "дєло поправімоє". Багато хто тєльняшкі рве, тільки шумить без діла... А до справи беруться одиниці. тому пропоную наступне. Зробит цей ресурс СИМВОЛІЧНО платним. Тобто обмежити можливість скачувати та заливати мінусовки. Зробити такий собі тріал-вершн. Членство клубу. Думаю що охочих до халяви та тугих розумом це трошки приспокоїть. Адже дуже зручно, коли є все "на блюдечкє" та ще всей цей срач прибирається на чистому ентузіазмі. І мало хто задумується що власник сайту тратить свої гроші, а адміністратори та модератори свій час.
Я за повагу до виконаної праці і за подальший розвиток цього сайту. Бо ресурс дійсно в чомусь унікальний.
З повагою, Надія.


Надія, приблизно рік тому робилася розсилка, потріюбні були гроші на переїзд, просилося символічно скинутись - результати були символічнии також :) Зараз є діючі реквізити, на які можна пересилати кошти... та на жаль результат аналогічний.


Я Вас розумію.... Дайте ссилку на реквізити будь ласка. І ще один момент. Пропоную встановити конкретну суму. А не "хто скільки зможе". Думаю, що кожен із лабухів, музикантів та просто поціновувачів української творчості зможе знайти нещасні двадцять-тридцять баксів. Не безкоштовно ж виконують музику, що качають звідси.
А щоб гроші відправляли-то зробіть обмеження. Так швидше "дойдьот" і вельмишановне панство почне чухати ріпу...)))


ОК, дякую!