Презентація - семінар в м. Дрогобичі від офіційного ділера Electro-Voice Україна. - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Презентація - семінар в м. Дрогобичі від офіційного ділера Electro-Voice Україна.

Радий повідомити, буквально вчора прийшло підтвердження про проведення презентаці - семінару в м.Дрогобичі від офіційного ділера Electro-Voice Україна.

Думаю багато хто вже помітив нову серію Live-X в модельному ряді EV , яка була представлена світові буквально в січні місяці, на виставці NAMM-2011.Тим більше ,що ціна на цю серію досить СМАЧНА !!!!!! Але так ,як серія дуже "свіжа" - відгуків, оцінок, вражень ще на форумах по ній практично нема. Мені вдалось домовитись, про фактично першу масштабну, презентацію даної серії в Україні.


Отже:

17 травня у вівторок, в приміщенні міського Будинку Культури, тепер вже НАРОДНОГО ДОМУ (поряд з головним корпусом педуніверситету)   в 12.00  розпочнеться презентація тест-драйв нової серії акустики Electro-Voice Live-X ( http://www.electrovoice.com/livex/products.php?lang=eng ). Буде представлено весь модельний ряд серії Live-X ,як пасив так і активні кабінети, популярні моделі  ZX1, SB122, ZX4, ZX5, TX2152, TX1182, TX1152, TX1122 ,підсилювачі серії Q, та декілька моделей інсталяційної серії EVID. Буде можливість порівняти звучання різних серій  та конфігурацій в реальних умовах ( чого на виставках зробити не реально ).Також буде можливість "попробувати "  та порівняти пульти Dynacord PowerMate та Dynacord PowerMate3. Плануеться поставити "клавішу" , щоб була можливість попробувати попрацювати на даній акустиці.Проводитиме презентацію представник офіційного ділера Electro-Voice в Україні. Основа задуму провести даний захід в форматі живого діалогу, а не рекламного показу.

Вхід безкоштовний - по нашому ХАЛЯВА !!!!!!!!!

І саме СМАЧНЕ - ділер декларує про можливість закупки обладнання, яке буде виставлятись, з 20% ЗНИЖКОЮ !!!!!!!!!!!

Так, що панове  ЛАСКАВО ПРОСИМО в Дрогобич у вівторок 17 травня.

Якщо когось цікавить більш детальна інформація телефонуйте 097 435 00 88.

Прохання по максимуму передати цю інформацію колегам. Фактично від кількості участників буде залежати доцільність проведення подібних акцій по інших брендах..........

Додати в Twitter

Коментарі:

Дуже дивує відсутність коментарів в цій темі. Адже не кожного дня в нашому регіоні відбувається така подія. Як мінімум написати про бажання, чи не бажання відвідати семінар, чи потрібен він взагалі.


Просто вже був створений відповідний форум. Хоч і там активність була низька, нажаль.


Про форум я знаю, але попросив щоб цю новину поставили на головну сторінку.


Як на мене, хлопців які зможуть вивалити 2000 уе за хороший звук, в світі "весільних музикантів", залишилось мало. Так само, як і тих, хто не качає, а творить цей самий світ - "весільних музикантів" ! :)


Ну так то ж не обов"язково купувати, а послухати, порівняти, попробувати поспівати...


Ідея чудова,а як на рахунок інших регіонів.Бо нажаль до вас дуже далеко.


Шукайте представників Electro-Voice в своєму регіоні і просіть провести подібну акцію.


Роман, тільки в Дрогобичі є 6 кантор(які я знаю), які працюють на ZX4, ZX5 та на Dynacord. Тому ця подія має зацікавити людей які думають не сьогоднішнім днем (аби по-більше заробити і по-менше вкласти) - а тих, хто іде вперед, як зі сторони музичної"творить цей самий світ" так і зі сторони технічної


Будем Обов'язково!!!!!!!!!!


Хороша нагода зустрітися!!!


Руслан Кузьо, якщо в Дрогобичі є 6 кантор, які користуються ZX4, ZX5 - то чому вони не пишуть свої відгуки про них. Всім дуже цікаво!


Я користуюся ZX4. Одним словом - супер. Але краще один раз почути.......


Підтримую Руслана!Акустика вартує своїх грошей.Але що про них розказувати, якщо на форумах купу інформації і відгуків про ці колонки.


До речі, Андрій Грех також користується ZX4


Ну а які ваші думки з приводу Electro-voice MADE IN CHINA??? Націлився на Live-x два топи 15" і два саби 18".
пасивні. Хочу їх вішати на мікшер Yamaha MG166CX і підсилювачі Behringer EP 2500 і EVM EX-1202. Це не буде схоже на порнографію?:))


Vitalik Лесів - все визначається в порівнянні. Ми порівнювали Electro-voice Q99 і Dynacord PowerMate3. Q99 працював краще(це також Китай)
Треба слухати....


А ZX4, у порівнянні з чим супер? З чим порівнювали!


Було б добре провести подібне в Києві, охочих думаю буде достатньо!


Піду, подивлюсь, візьму камеру, з Шумахера "Хортиця" ! :)


Хортиця для "Kozaka" завжди знайдеться.......
Якщо я не помиляюсь така ж презентація має бути і в Київі зразу після нашої.Хлопці по дорозі назад роблять подібне в Київі:

"20.05.2011 Начало в 17:00
в г. Киев, ул. Мечникова, 3 (Aroma espresso bar).
Регистрация по телефону: 067 625 65 06, Демидович Игорь"


Порівнювали з RCF, JBL різних серій. Загалом було 6 різних колонок


Жаль що в Києві 20.05, в мене цей день замовлений :(


Шановні колеги. Я думаю що є очевидним факт що це сама дешева серія. Якщо врахувати що ще і зроблено в Китаї , тоді що порівнювати ? добра річ відповідно коштує.


Я працюю на-
2 sub EV QRX 218 (amp crest Audio CA12)
4 EV ZXA5
mixer Allen&Heath GL2800 (24 chn)
EQ Ashly GQX 3102, Klark-Teknik DN300
Дуже ся тішу як воно звучит. Ну не годен дістати добрий звук на шару панове, згодіться.


Шкода, що так мало народу прийшло на презентацію! Особисто я отримав море безцінного досвіду!!! Так, Live-x справді найслабша ланка в акустиці Electro-Voice, але вона варта своїх грошей, враховуючи те, що інші серії мало не в двічі дорожчі.....


Невже більше ніхто не залишить відгуки про акустику