Шановні Користувачі! Приємні новини для Вас! - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Шановні Користувачі! Приємні новини для Вас!

Дякуючи великим старанням нашого програміста, нарешті налагодили "Топи"! Вони зрушилися із двохрічної мертвої точки, також працює пошук мінусівок (бо він теж був "кривий"), також відсутня проблема із реєстрацією - вона працює у звичному режимі. Тепер про наболіле...


Новий інтерфейс порталу на 95 % "поставлений на код" і повністю динамічний в роботі із старою версією у парі. Тобто, він "підтягнув" усю базу даних (контент, фотки, аватарки, коментарі, товари і тд), і динамічно оновлюється разом із старим, я уже відзняв відео, щоб Вас ознайомити із новим інтерфейсом, воно наразі на стадії монтажу. Слідкуйте за новинами, із дня на день я залию його на ютуб канал порталу хто ще не підписаний - гостинно просимо https://www.youtube.com/channel/UC8ZIZXC1LSM97_cZDMIFJvA Новий портал "стоїть" локально на нашому сервері, і доступний для моніторингу виключно для розробників (мені, Сергію, та програмісту), єдине що нас тримає його відпустити у світ, це повна аналітика багів, і тест на навантаження яке мають проводити окремі it компанії і за послуги котрих, треба відгатити немалий кошт "зелених".... Поки на даній стадії ми з Сергієм уже геть фінансово виснажені розробкою нового інтерфейсу і утриманням старого - тож поки не назбираємо необхідного фінансового інструменту, стали на паузу.
Додати в Twitter

Коментарі:

Дякую за інфу. Особисто я дуже чекаю. Дякую що не закинули сайт.


Можливо варто навіть кинути клич про допомогу. Тут сотні людей щодня користуються ресурсами, і навіть 10,20,50 грн для кожного окремо не гроші, а разом - допомога. Не за контент, а просто для допомоги добрій справі


Спасибі Бодику за працю!!! Відповідальні люди - відповідальні до вирішення проблем! Особи, далекі до питань програмування думають, що це легкий процес... Я підтримую та прошу надати ресурс для фінансової піджтримки! думаю із миру по ниточці і все буде !!!


Дякую колеги за підтримку, я уже відзвітую у відео, що і як...


Підтримую думку колег щоб якось фінансово допомогти!!!


Повністю згідна з вище написанним,від 10 до 50 грн це невелика сумма. Також готова підтримати так як постійно користуюся цим сайтом)


Налагоджено розсилку надходження "свіжих" мінусовок. Хто ще не підписаний, - ласкаво просимо. (Є червона кнопочка "підписатися на Email" над "поповння файлів")


Дякую розробникам за ресурс, думаю треба поставити донат,(фінансова підтримка) як тут писав Ігор.


Куда кидати касу?


Дякую за чудовий наш український сайт! Готовий також підтримати фінансово, бо постійно користуюся сайтом.


Я також готовий допомогти, тільки скажіть куди.


Також залюбки підтримаю фінансово. Дякую за сайт!


Пишіть будь ласка куди допомогу кидати?


До кінця тижня залию відео, у якому відзвітую про пророблену роботу, і подам реквізити для донату (допомоги), дякую усім хто не байдужий!


Готовий допомогти. Підтримую на 100%.


ЗА ДЛЯ ДОБРОЇ СПРАВИ ... І ГРОШЕЙ НЕ ШКОДА...


Відео звіт роботи + реквізити для ДОНАТУ тут http://www.minus.lviv.ua/news/117/