Yamaha Psr S550 - Демо медлячок / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Yamaha Psr S550

Демо медлячок

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
320
Розмір файлу:
15.7 МБ
Тривалість:
06:51
Мінусовку додав:

Aleks9710

15 Листопада 2014

Опис:

Такий собі пробний варіантик, імпровізація....може ж комусь знадобиться писано стандартним стилем....стандартними тембрами без накрутки реверів, ділеїв


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 389 (Голосів: 5)

Додаткові дані:
Тематика:
Повільна
Темп :
Повільна
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Обрядова(весілля, свята, і т.д)
Додати в Twitter

Коментарі:

Дякую. Просто і зі смаком, люблю такі речі Молодець.


))).


Дуже гарно і емоційно!!!
Дякуємо Вам!!


нема за що...вибачаюся за 3 помилки сакс...гітара і труба....але якщо використовуєте на весіллях буде зато чути що живе)


Та смішно просто. Ніхто оце на халтурі запускати і себе заспокоювати Вашими помилками думаю не буде.


шановний Дядя Вася я думаю не варто вам пхати свої пять гривень в формі копійки, я бачив що ви там виписували на інших піснях....дайте заграйте хоч так і викіньте я думаю народ вас достойно оцінить а то щось тільки ви критикуєте а вас ні...можливо ви в кабаку десь лабаєте...то кажіть ми вже навмисно тут машину замовимо щоб приїхати вас послухати де в вас все ідеально лабає


Пане Василь як не є, та ви не праві. Я завжди говорив записи які виставляються на сайт хто б їх не виставляв кому б вони не належали завжди ваті уваги, бо це чийсь не малий труд а якщо є потреба то і критики бо це чийсь не малий труд. Спава кожного використовувати чи ні. Я не говорю про вас бо кожен заслуговує оцінки. Вас оцінити я не маю змоги оскільки робіт завантажених вами "не густо"... Не маєте свого, майте повагу до чужого. Вибачте що не так, така моя думка. Без образ!


Дякую!Люблю такі речі.


нема що сказати, такі імпровізації можна грати до ранку ногами.але не варто було би виставляти вже такого роду інструменталки.Вибачте,але я не в захваті.


Хотів би побачити ТОГО, хто "крутанЕ" таке на весіллі, або ж танцюючих на вечорі під Ваш ШЕДЕВР.ІМХО


багато бачив таких лабухів-ноутбучників які в застіллі просто включають фонову музику хіба це не згодиться на фон?


Віталій,синочку, послухай мене старого.Я ні тебе ні інших тут колег не хочу образити. Я не займаюся записами, а чиєсь виставити- це не гарно. Діло не втому. Багато продивлявся різних робіт, і зрозумів,що це сайт (вибачте)-альфатер. Купа сміття яке треба видаляти, і через сито пересівати біль-менш достойні роботи. А імпровізацію заграти це під силу кожному в кого самограй. І тільки після пересіювання, можна буде з радістю заходити на сайт та достойно подякувати людині яка дійсно буде заслуговувати гарного коментарю та скористуватися його роботою від якої можна буде получити купу позетивних емоцій! ЦЕ МОЯ ТАКА ДУМКА.


от своєю думкою ви зараз робити просто інкубатор і нічого більше де получиться такий світ в якому всі лабухи будуть іграти одну пісню під одну і туж фанеру


Варіантів може бути багато, але самих найкращих. А Ви вважаєте теперішніх музикантів (більшість) не інкубаторною музикою ? Фанери однакові, мідяшки однакові, практично все,крім тих хто лабає гуртом в живу.


Гарна музика