Piekni I Mlodzi - Ona jest taka cudowna / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Piekni I Mlodzi

Ona jest taka cudowna

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
128
Розмір файлу:
3.4 МБ
Тривалість:
03:41
Мінусовку додав:

Олег Іжик

22 Березня 2018


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 156 (Голосів: 3)

Додаткові дані:
Темп :
Помірна
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Аматорська
Текст пісні:

Самотносьчь звикле све краніце ма,
заніка пустка, шарошьчь штерех шчян
нісфорне льос хце звоньчич дроґі двє,
би одналазви жиця свеґо цель,
учучє ктуре ончи серца два,
хороба души, пшичьонґанє чяв,
твуй каждий рух, вчьож усвєдамя мнє,
розумєм же то вошьнє мівошьчь єст.

Приспів: 2 рази

Она єст така цудовна,
нєвінна і сводка,
ґди чєбє теж спотка,
то втеди юж вʼєж,
она єст така цудовна,
розпала і вчьонґа.
як вєра нє свомна,
то пікна єст жеч
///////////////////////////////////
02:03
коласья кіно спацер пошьруд джеф,
нєвінни дотик і спойженє тфе,
лавіна мишлі, трудно пшижначьсє,
же теґо дня споткаво вашьнє мнє,
учучє ктуре ончи серца два,
хороба души, пшичьонґанє чяв,
твуй каждий рух, вчьож усвєдамя мнє,
розумєм же то вошьнє мівошьчь єст.

Приспів: 2 рази

Она єст така цудовна,
нєвінна і сводка,
ґди чєбє теж спотка,
то втеди юж вʼєж,
она єст така цудовна,
розпала і вчьонґа.
як вєра нє свомна,
то пікна єст жеч
/////////////////////////////

Додати в Twitter

Коментарі:

Вирішувати звісно адміністраторам але виходить все якось горбато. Коли російська пісня то гвалт, рашен на сайті українських мінусовок, а от коли польське, - то все тихо мирно бо то польське а не російське і по-барабану, що то все ж таки сайт УКРАЇНСЬКИХ мінусовок, а не ПОЛЬСЬКИХ, РОСІЙСЬКИХ ТА ІН. Особисто я проти. Якщо створене для українських то нехай будуть українські мінуса.


Наша позиція така. Можливо вона субєктвно-категорична але вже як є! Поки маємо справу з країною агресором - доти вона буде такою! І на майбутнє близьке, думаю нічого не поміняється!


Справа в тому що користувач діяв згідно з правилами порталу, і відмітив запис як "альтернативний" - це не суперечить вимогам і правилам порталу. Ми зараз "пишемо" новий двигун сайту в якому буде відповідний розділ для даної тематики репертуару.


Допоки Україна воює з росією, доти російського контенту на порталі не буде. Все решта має позначку "альтернативний запис", і підпадає під категорію "пісні народів світу"


Все воно так і геть рашен, але де тут альтернативний? : Додаткові дані:
Темп :
Помірна
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Аматорська
Належить до жанрів:
Мий вариант.
=====================
А щодо створення доповнення до сайту де можна окрім українських скачувати "фонограми народів світу" - то це дуже гарна, свіжа і сподіваюсь продуктивна ідея. Така ідея по факту доповнить або і взагалі замінить сайт Агенство (за винятком рашен пісень).


Там, є просто прапорець у віконці "альтернативний запис", згідно нього файл вантажитися у відповідний розділ у каталозі. Автор мінусовки його поставив - перевірив особисто.


Самотносць звикле све граніце ма.
Заніка пустка,шаросць чтерех сцян.
Нєсфорни лос хце злончить дрогі две
Би одналазли жицья свего цель
Учуцьє ктуре лонче серца два
Хороба души,пшицяганє цьял
Твуй каждий рух вцьонж усвядамья мнє
Розумєм же то власнє мілосць єст.
Приспів
Она єст така цудовна
Нєвіна і слодка
Гди цєбє теж спотка
То втеди юж вєш
Она єст така цудовна
Розпала і вцьонга
Як вяра нєзломна
То пєнькна єст жечь

Она єст така цудовна
2 стовпчик
Коляцья,кіно,спацер посруд джев
Нєвіний дотик і спойженє тве
Лавіна мишьлі трудно пшизнатьсє
Же тего дня споткало власнє мнє
Учуцьє ктуре лонче серца два
Хороба души пшицяганє цьял
Твуй каждий рух вцьонж усвядамья мнє
Розумєм же то власнє мілосць єст


Мінус суперський!!!Дякую за роботу!!!


Хороший мінус.Залийте будь ласка текст польською а не транскрипцію


Спасибі за позитивний відгук. Ось посилання на оригінальний текст http://www.tekstowo.pl/piosenka,piekni_i_mlodzi,ona_jest_taka_cudowna.html


Дякую!


Богдан Іванишин:
Я вже не один раз писав,що якщо якщо сайт називається"Українські мінусовки"і тим більше є правила у яких сказано,що на портал дозволяється розміщати фонограми виключно українських виконавців з україномовними текстами.Тоді для чого вигадувати ще щось???Заберіть з назви "українські",змініть правила у яких пропишіть що дозволяється заливати все крім російського і все!!!Навіщо дратувати людей і позорити себе??? За подібний коментар я колись отримав бан.Можете ще раз забанити.Але ви не праві!Удачі!


Пане Юрій, перед тим як писати подібне - зайдіть і почитайте правила.


Хлопці, у поляків є власні сторінки на теренах інтернету, спілкуйтесь польською там, або дайте український текст. Розміщення контенту, що ніяким боком не український суперечить духу цього сайту, а ви про якісь альтернативні речі - фарисейство.


Пане Юрій Островський, - я вже потихеньку втомлююсь пояснювати! Поляки хай собі спілкуються де хочуть, можуть навіть ТУТ, до чого тут це? До чого тут фарисейство? Хтось забороняє викладати українське? Правила помінялися, і наша команда, після довгої дискусії дійшла до висновку, що все таки дозволити заливати на сайт, інший контент у рубрику "альтернативні записи". адже на порталі є багато користувачів з етнічним нахилом різної суб-культури, близьких прикордонних регіонів та ін. (Особисто мені як музиканту, який грає чималий відсоток польських весіль у сезон, це явно на заваді не буде!) Скажіть будь ласка пане Юрій Островський, Вам особисто, буде чимось на заваді дана рубрика? Якщо так - то не звертайте на неї уваги - каталог з українським контентом присутній у базі - і надалі буде поповнюватись абсолютно незалежно від того скільки хто "залиє" на сервер "інших альтернативних записів".


От те "Альтернативний". Ну де воно видно? Лише тоді, коли завантажуєш мінус то там додаєш галочку "Альтернатвний". Я не знаю кому від того добре, але для всіх фонограма ну нічим не різниться що альтернативна, а що ні, - все одне і те саме. Але коли то не українське, а польське - ото вже різниться. Тому на мою думку ............. До дідька всі ті альтернативині. І взазалі, що таке "Альтернатива" це є "Заміна", "Запасний варіант". То це що виходить, що ми українське вже почали замінювати польським? Тоді в правилах поставте "Сайт українських та польських мінусів".


Богдан Іванишин:
На момент написання коментаря у правилах було слово"ВИКЛЮЧНО" я скопіював і вставив речення у коментар :)


Зараз привіткрию трішки завісу, на даний момент верстається нова версія "двигуна" і дизайну інтерфейсу порталу, і у цій версії як раз і буде даний розділ, і "прапорці" і правила та статут, теж будуть змінені. І пріорітет буде надано суто українському контенту (для заливки і пріорітетності будуть прив'язані нові рейтинги щоб його просувати), а поки - щоб не видаляти того контенту який "залили" (бо знадобиться для оновленої версії каталогу), ми частково внесли зміни до правил. П.С. Пане Рейпаші та не треба чіплятися до слів, ми ж з вами не у залі судових слухань...


Пріоритет буде, як і був зрештою, відданий і спрямований на український контент. Це я обіцяю особисто! Стосовно розвитку порталу на майбутнє, ми довго радилися новою командою порталу, і дійшли до висновку що краще дозволити заливати такий (прикордонно-етнічний) контент на портал, за для економії часу користувача, щоб останній не блукав просторами нету за потрібною інформацією, а тут собі, у рідній хаті скажімо, міг би здобути. І рейтингуаання буде набагато вище за українську мінусовку ніж за іншомовну - що буде спонукати користувачів заливати українське. Зміни завжди сприймаються упереджено, ми до цього були готові, а у кінцевому результаті усе одно виграє користувач порталу!


До пана Олександра Тимощука - це не Ви писали двома постами вище ? "А щодо створення доповнення до сайту де можна окрім українських скачувати "фонограми народів світу" - то це дуже гарна, свіжа і сподіваюсь продуктивна ідея. Така ідея по факту доповнить або і взагалі замінить сайт Агенство (за винятком рашен пісень)." ?? Щось не розумію? Ви якось визначіться?


Та тут вже чорт ногу злопить. Просто взялись за те слово "Альтернатива". От і змінив думку. Сайт українського мінуса? Ну то нехай і будуть українські.