Народна - Марш (Наживо "Korg PA1xPro") / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Народна

Марш (Наживо "Korg PA1xPro")

Тип файлу:
Аудіо
Бітрейт:
320
Розмір файлу:
4.5 МБ
Тривалість:
01:59
Мінусовку додав:

Сергій Чемерис

9 Жовтня 2017


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 209 (Голосів: 3)

Додаткові дані:
Тематика:
Весільний марш
Темп :
Помірна
Виконується:
Соло
Стать :
Будь яка
Властивості:
Аматорська , Обрядова(весілля, свята, і т.д)
Належить до жанрів:
Марш.
Додати в Twitter

Коментарі:

Я надіявся, що Корг Па 1х про звучить краще, я розчарований. Роланд звучить плотніше та об"ємніше.


В кожного музиканта інструмент звучить по-своєму) а марка інструмента та його свучання - на любителя)


Святослав, не несiть синiтницi. Може й народився такий роланд, що вставить корга, але поки я ще такого не чув. Маю також 1про, та стилi звучать по рiзному, якi не вiдкоригованi ще. I нiкому таке бiльше не кажiть!!!! Бо корг то величезна сила!!!


Вибачте за пропущенi букви, бо з телефону не дуже зручно писати.


Вадим, тут навіть з пропущеними буквами все ясно))))))


Шанований Вадиме, а про Roland G-70 чули про такий девайс.


В любого роланда лiва рука слабка. Права- крута!!!


Ну ось так Сергiю зподобалось ось вiн накрутив його пiд себе!!! Це ж не значить, що вже можна зробити висновки? Ще раз Вам кажу, що це величний девайс який дае можливiсть пiдганяти iндивiдуально!!!


Я би помiняв свого i30го на роланда тiльки заради правоï руки. Хоча вона й близько бiля корга не стоïть, але звучить якось по iншому, по своему. Тiльки ради цього!!!


Мiй кум правильно сказав, що корг звучить ПРАВИЛЬНО!!!


Краще Korga, звучить тільки Korg...


Олеже привiт!!! Оце вiрно сказано!!!! Дякую!


Хлопці, цей стиль - полька, яку я уповільнив для маршу) я сьогодні цей марш нагадав собі і записав, щоб не забути) стиль польки в мене на всі випадки (і марш, і полька). якщо б я дав плотну машинку, то при темпі 170 був би один суцільний гуркіт машинки, як би її не крутити)))) http://www.minus.lviv.ua/minus/artist/Народна/rec/41238/ цей самий стиль, цей самий брас, тільки стиль ребаланснутий)


Сергiй, все вiрно сказано! Просто Святослав рiвняе те з коргом, що й близько не стояло бiля нього! Святослав, Ви мене вибачте, але мене пiдтримае багато хто!!! Ну чесно, не смiшiть колег! Тiльки без образ, прошу!


Я просто передивися всі коментарі і послухав сам звук прописку непоганий стиль але ! одне но ! є люди які пишуть тріпають язиком всяку дурню ! і я хочу сказати що КОРГ був і буде кращий по звуку і по звучанні короче по всьому ! це навіть мови нема ! а Роланд !??? ніколи ! це є тарандайка ! всьо ! а марш прекрасний ! просто мені кажется що людям завідно та й пишуть всяку туфту щоб образити щось за него ненаписав хтось краще !? ну що ? неправий я??????????? діло ваше сдуіть як хочете але мені прекрасно !


ТУПИЙ МАРШ ДЕ БОЧКА ДЕ БАС


romantr81: Дуже дякую)))))


Микола Maestro: і вам дякую) хотілося б ваш марш за 45 років стажу послухати)


А я думав, що тiльки одиницi думають за корга те, що кращоï фiрми не-ма!!!!!


Вадим, а що можна взяти з роланда? я мав 2 інструменти на руках, не топ, але порівняти було що, бо інструменти були одного класу - Ра500 і GW-8) з топами та ж сама історія) а за ваш G-70, якщо це ваші записи в ваших мінусах (ті, що награні на роліку), то я тоже розчарований в роланді) на демках в інтернеті він краще звучить))))


Я крім XP-50 нічого не мам з роланда, але знаю, що із самограйок жодного нормального немає. А CW-8 то це взагалі ху....ня! Ну ще його би взяв заради правої руки і тоооо, ще 100 разів подумаю.


Блін, вибачайте за не правильно написані слова! МАВ, GW-8


ХР-50 багато музикантів нахвалюють)))
а гіві на той час був доступний інструмент, який читає МР3)
а для мене Корг - це є ідеальний інструмент по управлінні ним) мені подобається коли кнопки переходів окремо від варіантів))))


Сергiй, 50-й хороший, дiйсно, но зараз такий знайти який був у мене, просто не знайдеш. Gw-8- то г...мно, купив i х.й продав. В перекупщикiв навiть заказiв нема i нiхто не звонить. А КОРГ то сила!!!!!


Тiльки самий тупий дурень може бути не згiдний з цим!


Тiльки що, покрутив свойого 30го i послухав на ютубi gw8го, то тепер обмiна на це гiм.о не буде нiколи.


Ви хотіли на гіві обміняти і30? чи який у Вас інструмент?))) мене гіві з старту вбив своїми залежними переходами, так само, як ра600, коли я його додому приніс))))) хоча ра600 я знайшов,як переключати переходи незалежно від варіанту, але поки я таке поняв, то купа часу пройшло))))


І корг і роланд то є ГІМНО!!!хлопаки навіть не спорте бо я мав РА 800 потім РА 3Х та ці інструменти в порівнянні з КЕТРОНОМ є балалайки (а за ці що ви спорите РА30 і РА 600 та G8)навіть мова не ведеться такі собі пластмаски


кожна жаба хвалить своє болото))))) кетрон має живі ударні і гітарні бої, якщо це аудіа, або аудіа5) хочу собі кетрончик купити, але не факт, що по управлінні він мене влаштує))) аудіа кнопочний, а сд9 дорогий і з заграниці треба везти) а за ра600 ми говоримо про управління, а не як він звучить)


Так, Сергiй, маю i i30 i pa x 1pro. А хотiв зпочатку обмiняти 30 на gw8, но тепер нема бажання бо переконався що 30-й звучить i плотно та правильно.


І30 колись була краща самограйка) ці корги по нині зустрічаються на халтурах)))))))


Я його й зараз використовую! Звучить дуже гарно, нарiкань не було й нема.


Я і30 реально не чув, але багато хлопців казали, що він плотніший за ра500) хоча мене ра500 влаштував на всі 100, як для першого мого корга) після гіві він звучав як профі інструмент, а управління в живій лабі мене вразило окремими переходами - після купи ямах і роліка це був реалтно класний інструмент для мене))))))


Та 30ка на багато плотнiша за 500го. Навiть рiвняти нема що!


Мій друже менше кого слухай і твори побільше і хай Господь тобі допоможе