Баритон (Тріо) - Прелюдія 2 / Деталі Запису / minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Баритон (Тріо)

Прелюдія 2

Тип файлу:
Ноти
Розмір файлу:
153.0 КБ
Мінусовку додав:

Дмитро Мулик

17 Квітня 2015

Опис:

Твір заново відредагований,що не звучало,заважало - видалив. Для учнів музичних шкіл і не тільки...


Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися

Загальний рейтинг 43 (Голосів: 2)

Додаткові дані:
Тематика:
Твір на конкурс
Темп :
Помірна
Виконується:
Ансамбль
Стать :
Будь яка
Властивості:
Додати в Twitter

Коментарі:

Дякую! пане Дмитро - ваші виставлені твори вже в роботі..Від керівника самодіяльного народного дух. оркестру - окрема подяка..


Пане Дмитре прийміть мою шану і повагу, велику справу робите для розвитку духової і не тільки музики, є брак ансамблів для широкомундштучних, особливо шкільного рівня, проте, гадаю, російську класику недоцільно викладати та й популяризувати саме на цьому сайті, можливо на нотному ресурсі Бориса Тараканова, партіті.ру або подібних.
Ваш талант потрібен для аранжувань, оркестровок, перекладів саме творів українських композиторів, котрих тільки у вікіпедії нарахували вже першу тисячу...
З повагою, Ю.Островський.


Пане Юрію,дякую за добре слово,але що до популяризації російської музики, хотів би сказати, що творчість С.Рахманінова це надбання світової музичної культури і саме його талант розквів після більшовицького перевороту,коли він був змушений покинути Росію...Я думаю,що львівський сайт тільки виграє,якщо на його сторінках будуть появлятись справжні музичні твори, не "двері впали-двері встали" і наша молодь ввібравши в себе кращі такі зразки показала,що ми є Велика Українська Нація!!!


Толерую, пане Дмитре, мав наувазі не "двері", а Бортнянського,Березовського,Веделя.........................................................................................Івасюка.... Популяризацією світової музичної культури займається увесь стурбований світ, ми ж славні нащадки наших безіменних пращурів не маємо талану відшукати і відродити власну частку тієї культури. Попросив у майже півтори сотні музикантів-викладачів з вищою освітою пригадати хоча б десяток прізвищ українських художників... італійців і росіян - хоч двадцять - власних????????? Третьякова знають всі - про Терещенків, Ханенків ледве хто чув... Колега підсумовує: "сталось так, що Моцарт,Бах,Бетховен народились не в Україні" Помиляєтесь шановні, таки народжувались! Біда у тім, що ми про них маємо мізерні відомості, котрі переважно знищені, або зберігаються в галузевих архівах, доступ до яких за українським законодавством мають виключно найближчі родичі, що покинули наш грішний світ ще в минулих сторіччях...
Музикантові Вашого гатунку, шановний пане Дмитре, сам Господь Бог призначив відроджувати і творити власне, прислухайтесь до Нього та й до власного сумління.
З повагою, Ю.Островський.

P.S. Тема "Венеціанського карнавалу" - "двері", та як майстерно вирізблені, обрамлені і вицяцькувані! (маю наувазі тему з варіаціями у гарному виконанні, Ви духовик, знаєте про що йдеться).