| Володимир Киселик | 4 Червня 2009, о 21:40 |
|---|---|
|
Модератор |
Загальні положення: Форум – це місце для онлайн спілкування користувачів порталу. Правила нашого форуму не формальність і є обов’язковими до виконання всіма учасниками. Реєструючись і спілкуючись на форумі Ви підтверджуєте безумовну згоду з даними правилами і зобов’язуєтесь їх дотримуватись. Реєстрація користувачів: Додатково реєструватись на форумі не потрібно. Достатньо реєстрації на сайті. Не допускається реєстрація кількох нікнеймів на одного користувача. Створення тем і повідомлень: Теми, що створюються повинні відповідати відповідним розділам. Заголовки тем повинні бути короткими, але одночасно максимально відображувати суть теми. Наприклад в роділі пошуку мінусовок заголовок повинен містити Виконавця і назву пісні. Назва не повинна містити слів, повністю ВЕЛИКИМИ буквами (крім абревіатур). Заголовки не повинні мати слів «терміново», «допоможіть» і т.д. Перед створенням тем переконайтесь, що аналогічної теми не існує вже на форумі. Забороняється створювати кілька аналогічних тем. Прохання створювати теми у відповідних розділах. Створені розділи типу шукаю мінусовку будуть видалятись без попереджень. Злісні порушники правил будуть банитись без попереджень і на довго. Заборонені теми і повідомлення в яких є: нецензурна лексика, релігійні питання, питання військових, міжнаціональних конфліктів, політичні питання, образа честі і гідності інших осіб. На форумі заборонено: Флуд - марнослів'я, яке займає (в багатьох випадках) великі обсяги і не несе якоїсь нової чи корисної інформації Флейм - словесна війна, яка не має жодного стосунку до початкової теми Офтоп - повідомлення, яке не стосується теми форуму. Спам - масова розсилка повідомлень людям, які не висловили бажання її одержувати. Порушенням правил є зловживання сленгом чи численнні орфографічні або граматичні помилки. Реклама на форумі в будь-якій формі без згоди з адміністрацією категорично заборонена. За порушення правил форуму виноситься попередження. Разом з третім попередженням учасник отримує бан. |
| Анатолій | 16 Червня 2009, о 23:21 |
|
Користувач |
Хотів би знати правила заливу, правила вічливості(подякувати за мінус)...В подальшому хочеться знати до кого звертатись з запитаннями(різного характеру), так, як хотілося б скоріше опанувати роботу форуму. Дякую за розуміння і щира подяка засновникам! |
| Володимир Киселик | 17 Червня 2009, о 05:35 |
|
Модератор |
Усі правила заливання фонограм чітко прописані на головній сторінці порталу. Дякувати особливо ніхто не чекає. Досить того досвіду, як тими дяками завалювались інші форуми. Ми надіємось, що на нашому порталі всі вічливі, і якщо знайшов і скачав те що потрібно, то уже і є само-собою вдячний. А з запитаннями звертатись у відповідні розділи, або до модераторів особисто. |
| Талька Янчин, ... | 18 Червня 2009, о 08:54 |
|
Користувач |
До слова, погоджуся, що за рік клопітких пошуків фонограм нарешті знайшла людський сайт, де повідомлять про музновини та ще й ініціюють надсилання їх поштою. Більше б таких сайтів. Порадьте, будь ласка, тут можна скачати фонограму в форматі міді, аби вона вмістилася на дискету і підійшла до ямахи пср - 450... І якщо ні - то щире прохання підказати, де такі можна дістати безкоштовно? Дякую наперед |
| Володимир Киселик | 18 Червня 2009, о 22:10 |
|
Модератор |
Поки що фонограм в форматі міді немає можливості виставляти на сайті. Яка саме фонограма вас цікавить напишіть в розділі пошуку мінусовок і можливо вам пощастить.![]() |
| Oxana Senkiv | 30 Червня 2009, о 03:01 |
|
Користувач |
Будьте добрі, поясніть , де потрібно розміщувати "плюси" пісень- написано у "файлообмінниках",але я цього слова, на превеликий жаль, не розумію...Тому і подала плюси після мінусівУ вАс застережено. що вони будуть автоматично видалені, але тоді ніхто не зможе почути оригінал пісень. Також , коли ввожу інформацію про свій сайт, чомусь постійно пишеться" невірно"...Чи Ви можете написати його в моїм профілі? Я подала свою вебсайт адресу в посиланнях на оригінал. Дякую. |
| Юрій Бульбах | 30 Червня 2009, о 11:40 |
|
Модератор |
Обговорювалось в темі "Запитання стосовно роботи порталу.", в якій і слід було задавати таке питання. |
| bronis lubnevska | 18 Вересня 2009, о 19:29 |
|
Користувач |
особисто у мене не дірява пам"ять,але при досконалому знанні паролю-мене безмежно відфутболювали.Врешті-решт,змінивши і знову ввівши теж саме мене допустили до сайту.Хотілося б більш серйознішого ставлення!!!Мені дуже не подобається ,що немає плюсів,особисто у мене їх багато і охоче поділюсь!!!! |
| VATSIK | 21 Вересня 2009, о 04:45 |
|
Користувач |
Сайт сила. Це те, що потрібно лабухам.профі, ну й звичайно усім українцям!!!!! |
| Анатолій Tonik$ | 5 Січня 2010, о 11:49 |
|
Користувач |
Супер портал! Молодці, так тримати!!! З пов. Анатолій м.Рівне. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення.