| Богдан Нестор | 28 Грудня 2010, о 20:01 |
|---|---|
|
Користувач |
Підскажіть будь ласка якусь програму де можна підчищати голос вокаліста і.т.д. і якшо можна на російські мові. Дякую! |
| rf2003 | 29 Грудня 2010, о 10:14 |
|
Модератор |
1. Програми на російській мові, за винятком офіційних перекладів та адаптацій та, власне расово вірних програм - зло. Термінологія, на жаль, переважно англомовна і деколи бувають такі переклади, особливо зроблені автоматичними програмами, що важко розібратись людям з досвідом. Настійливо рекомендую зразу вивчати англомовні версії: туди менше людей лазило з кривими руками; в житті дуже сильно придасться знаня англійської технічної мови 2. Ви не уточнили, що саме треба робити з вокалом. Можу вгадати, що підійде Antares Autotune та Celemony Melodyne. 3. Не раджу займатись тим самостійно, краще віддати це людям з досвідом, слухом і знаннями. |
| Ігор Гарвас | 30 Грудня 2010, о 02:00 |
|
Користувач |
А я ще менше зрозумів. Що означає підчищати? В слюсарів, зрозуміло, а в музиці? |
| Віталій Лесів | 30 Грудня 2010, о 15:28 |
|
Користувач |
Я раніше користувався Melodyne, але в останніх версіях Sonar є така програма V-Vokal, то особисто мені там набагато зручніше працювати. Зручніше, напевно, тому, що весь мікс в Sonar робиться, і не треба голос нікуди транспортувати. А на рахунок мови, так там і не потрібне знання мови, там всі функції позначені зрозумілими значками, тому принцип зрозуміти легко. Щоправда, треба добре поюзати, щоб голос залишався природним, і за рахунок інтонаційної чистоти не жертвувати індивідуальним тембром вокаліста. P.S. Підтримую п.Ігоря в тому, що на музичному сайті потрібно вживати відповідну термінологію) |
| muzyk | 14 Січня 2011, о 16:00 |
|
Користувач |
КОЛЕГИ! В СОНАРІ V-VOCAL ВИДІЛИТИ ТРЕК ЧИ ЧАСТИНУ ТРЕКА З ВОКАЛЬНОЮ ПАРТІЄЮ НАТИСНУТИ ПРАВУ МИШКУ ПОБАЧИТЕ V-VOCAL ДАЛІ CREATE V-VOCAL CLIP І ЛІВОЮ МИШКОЮ ВІДКРИВАЄТЕ , РОЗТЯГУЄТЕ ЯК ЗРУЧНО, І ІНСТРУМЕНТАМИ ТЯГНЕТЕ , ОПУСКАЄТЕ, ЗМЕНШУЄТЕ ВІБРАЦІЮ І Т.Д. ЗА ДЕНЬ-ДВА БУДЕТЕ РОБИТИ ІДЕАЛЬНИЙ ГОЛОС! ДОРЕЧІ, В НОВОМУ 11 SAMPLITUDE ТЕЖ МОЖНА РОБИТИ ! ГОЛОВНЕ ! НАПОЛЕГЛИВІСТЬ!!! ХАЙ ЩАСТИТЬ ! ВОЛОДИМИР М. |
| rf2003 | 14 Січня 2011, о 16:11 |
|
Модератор |
Пане Володимире! Вживання великих літер при спілкуванні в інтернеті означає виявлення емоцій чи навіть віртуальний крик. Не думаю, що Ви були надмірно схвильовані :) Відредагуйте, будь ласка, Ваше повідомлення.... |
| Богдан Нестор | 20 Січня 2011, о 20:15 |
|
Користувач |
п. Ігорю Гарвас ПІДЧИЩАТИ я мав на увазі якщо при записі вокалу ти недоспівав, сфальшивив і т.д. _________________________________________________________________________________ Дякую за допомогу |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення.