Головна сторінка » Список форумів » Відгуки про роботу порталу » Програм для редагування голосу
Програм для редагування голосу

Підскажіть будь ласка якусь програму де можна підчищати голос вокаліста і.т.д.  і  якшо можна на російські мові. Дякую!

1. Програми на російській мові, за винятком офіційних перекладів та адаптацій та, власне расово вірних програм - зло.

Термінологія, на жаль, переважно англомовна і деколи бувають такі переклади, особливо зроблені автоматичними програмами, що важко розібратись людям з досвідом.

Настійливо рекомендую зразу вивчати англомовні версії: туди менше людей лазило з кривими руками; в житті дуже сильно придасться знаня англійської технічної мови

2. Ви не уточнили, що саме треба робити з вокалом. Можу вгадати, що підійде Antares Autotune та Celemony Melodyne.

3. Не раджу займатись тим самостійно, краще віддати це людям з досвідом, слухом і знаннями.

А я ще менше зрозумів. Що означає підчищати? В слюсарів, зрозуміло, а в музиці?

Я раніше користувався Melodyne, але в останніх версіях Sonar є така програма V-Vokal, то особисто мені там набагато зручніше працювати. Зручніше, напевно, тому, що весь мікс в Sonar робиться, і не треба голос нікуди транспортувати.

А на рахунок мови, так там і не потрібне знання мови, там всі функції позначені зрозумілими значками, тому принцип зрозуміти легко. Щоправда, треба добре поюзати, щоб голос залишався природним, і за рахунок інтонаційної чистоти не жертвувати індивідуальним тембром вокаліста.

P.S. Підтримую п.Ігоря в тому, що на музичному сайті потрібно вживати відповідну термінологію) 

КОЛЕГИ! В СОНАРІ V-VOCAL  ВИДІЛИТИ ТРЕК ЧИ ЧАСТИНУ ТРЕКА З ВОКАЛЬНОЮ ПАРТІЄЮ НАТИСНУТИ ПРАВУ МИШКУ

ПОБАЧИТЕ V-VOCAL  ДАЛІ CREATE V-VOCAL CLIP І ЛІВОЮ МИШКОЮ ВІДКРИВАЄТЕ  , РОЗТЯГУЄТЕ  ЯК ЗРУЧНО, І ІНСТРУМЕНТАМИ

ТЯГНЕТЕ , ОПУСКАЄТЕ,  ЗМЕНШУЄТЕ ВІБРАЦІЮ І Т.Д.   ЗА ДЕНЬ-ДВА БУДЕТЕ  РОБИТИ ІДЕАЛЬНИЙ ГОЛОС!

ДОРЕЧІ, В НОВОМУ 11  SAMPLITUDE ТЕЖ МОЖНА РОБИТИ  ! ГОЛОВНЕ ! НАПОЛЕГЛИВІСТЬ!!!

ХАЙ ЩАСТИТЬ !  ВОЛОДИМИР М.

Пане Володимире!

Вживання великих літер при спілкуванні в інтернеті означає виявлення емоцій чи навіть віртуальний крик.

Не думаю, що Ви були надмірно схвильовані :) Відредагуйте, будь ласка, Ваше повідомлення....

п. Ігорю Гарвас ПІДЧИЩАТИ я мав на увазі якщо при записі вокалу ти недоспівав, сфальшивив і т.д.

_________________________________________________________________________________

Дякую за допомогу

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення.