Головна сторінка » Список форумів » FAQ Допомога користувачам » перші враження про сайт
перші враження про сайт
Я новачок на цьому сайті але вже декілька мінусів скинув і хочеться співпрацбвати тут- нічого зайвого, тільки те що потрібно коротко та лаконічно. не займаючи ні часу ні місця ,дякую вам за це!
 ААААБААААЛДЕТЬ!
Огромное спасибо создателям!!!!!!!!!!!!!!!!
Я столько нового открыла для себя!
Особенно радует сама система каталога..Сразу и плюс и минус и слова!!!!!!!!!!!
Я столько новых исполнителей узнала!!!!!!!!
ВАУ! ВАУ! ВАУ! Ой, ничё, что я кричу и прыгаю от радости?!!!!!!!!!!!!
 
Сайт СУПЕР такого нема ніде. Дякую всім хто доклав зусиль для створення такого потрібного сайту 
Спасибі за створення такого сайту. Приємно бачити, що тут зібрані тільки українські твори, які на сьогодні стають все більш популярними. Я обома руками за розвиток і популяризацію нашої української культури.
Я хочу подякувати Роману Метельському, за те, що він створив такий чудовий сайт.Бажаю пану Роману,в першу чергу, міцного та непохитного здоров'я, добробуту, миру, злагоди, творчих злетів, нових ідей, натхнення у його нелегкій, але дуже хорошій праці.
Я сьогодні тут вперше. Сайт просто чудовий, це добре, що тільки українські пісні, адже у нас є так багато прекрасних співаків, а пісні у них ! ! ! Клас! Хочу подякувати модераторам, і всім -всім, хто не жаліє свого часу на збільшення каталогу. Нехай всім вам завжди світитиме яскрава зірка фортуни! 
Просто СУПЕР!!!
Дизайн--зручний,але ні одна з вибраних мною мінусовок не загрузилась...
Я дуже вдячний вам що ви є. Бажаю вам плідної роботи.Більше б таких сайтів і українська пісенна культура набагато була б популярніша серед нашої молоді.
я  торчу !!!!! Замість  того , щоб  займатися хатніми  справами я  цілий  день  не відхожу від вашого  сайту.БРАВО   РОМАН  
Я тільки  зараз  мала  можливість зайти  на  форум.
Скільки  втратила

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти