Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Мікшерний пульт дінакорд cms 1000/3
Мікшерний пульт дінакорд cms 1000/3

Доброго дня всім хто знає як і де можна по серійному номеру пульта пробити ....оригінал чи підробка китайська?

 

Серіійник це мабуть найлегше що китайці можуть підробити - думаю потрібно інший спосіб для опреділення оригіналу брати до уваги !

Викладіть фото, можливо допоможу.

Колись хтось тут писав що dynacord cms1000-3 всі виробництво Китай.

Це на багатьох форумах взе не раз обговорювалось! 100-3 збирається повністю в китаї! (жоден з цієї серії в німеччині не збирався)! Просто ті що продає сам Дінакорд, то зборку їхні представники контролірують на заводі, і жоден на ліво нейде. Но китай не був би китаєм,як би не почав робити техенько копії і на всі сторони продавати!))) Доречі всі свої нові речі dbx відкрито виробляє в китаї, а дінакорд офіційно приховує! І сайти з продажі набиті дешевими копіями дінакордів, а оригінальних не має, Сам три роки хворів покубкою оригіналу, но в нас це не реально!!

Просто ті що продає сам Дінакорд, то зборку їхні представники контролірують на заводі, і жоден на ліво нейде. Но китай не був би китаєм,як би не почав робити техенько копії і на всі сторони продавати!))) Доречі всі свої нові речі dbx відкрито виробляє в китаї, а дінакорд офіційно приховує! І сайти з продажі набиті дешевими копіями дінакордів, а оригінальних не має/

Де ви таких дурниць набрались.

Виходить якщо річ виготовлена в Китаї, то це вже не оригінал? 

Які дурниці!!! ?? Я ж чітко написав В КИТАЇ ПІД НАГЛЯДОМ ПРИДСТАВНИКА!!!!! А ви самі вирішуйте що для вас оригінал!! Не хотів но напишу прямо!!! В україні бариги в хуанджоу закупили партію по 500$, а тут впихають чесним лабухам під виглядом оригінала по 1300$! За те як відрізнити, це ціла стаття, і куча фото! Но тут і на олх одні копії, хоть багато й продавців це і незкривають, лиш переконують що по звуку від оригінала не відрізниш, я бачив начиння оригіналу і копії то копія й близько коло оригінала не стоїть.

Чесно панове не розумію що у тому дінакорді є таке що він так дорого коштує. За ту ціну можна взяти Yamaha Tf1 і вона буде в сто раз краще звучати від Dynacord. Якщо я не правий то поясніть.

Та я чесно кажучи і в yamaha tf1 нерозумію смислу, це дуже дорогі іграшки для халтур! До цих пультів потрібні і усілки й акустика відповідного рівня! Так яка ціна такого комплекта буде!??? А хто це оцінить крім вас самих!

Зараз багато хто і на халтури з собою возить tf оскільки там і обробка відповідна ну і взагалі можна навіть з акустики середнього рівня зробити ляльку. Але мене цікавить що там таке в тому пульті Dynacord що він коштує такі гроші?

Тема закрита, Ви не можете залишати тут повідомлення.