Головна сторінка » Список форумів » FAQ Допомога користувачам » Пропоную змінити чи доповнити.
Пропоную змінити чи доповнити.
Тут потрібно залишати ваші пропозиції щодо покращення роботи порталу.
Було б добре, якби на пошту приходили повідомлення про нові дописи в тих темах форуму, в яких я беру участь.

Якщо завумно сформулював, то:

Якщо я написав повідомлення в якісь теми, то щоб я не заглядав туди 10 разів на день чи хтось туди дописав, а як тільки хтось напише в цю тему, то я б отримав електронного листа такого приблизно змісту:
=========================================
В темі ХХХ, дописувачем якої ви є з\'явилось нове повідомлення:
Автор: YYY   
Текст: "паапрвапраогарпопраоро"
=========================================
+ посилання на сторінку цієї теми
Пропоную забрати вимогу вводити код  ("Повторіть код:") для авторизованих користувачів.
шановні пані і панове, допоможіть у геть не зрозумілій для мене справі, відколи з явився код підтвердження для завантаження мінусовки, не можу скачати ні одного мінуса, роз ясніть будь ласка у чому справа  
Шановні! Не  завантажуються мінусовки.Можливо я щось не так роблю?
З повагою Ганна. 
Щойно спробував. Завантаження працює нормально. Напишіть, які саме фонограми ви не могли завантажити, так виглядає, що не в цифрах проблема.

Ще, можливо, картинка з цифрами, яку ви бачите браузер бере з кешу (свого чи проксі-сервера провайдера). Спробуйте перезавантажити сторінку з цифрами натисканням комбінації клавіш Сtrl + F5.

Ще виявлено, що цифри вважаються невірними, якщо відкривати декілька вікон одночасно, тоді в кожному вікні свої цифри, а сайт визнає правильними лише цифри з останньої відкритої сторінки. Але після повідомлення про "невірний код" з'являються правильні цифри
В розділі "Приватні повідомлення" пропоную виводити адресатів, яким користувач вже писав. Наприклад я вже 2 рази писав приватне повідомлення Роману, коли захочу зробити це втретє, то знову треба його шукати пошуком, а краще б було, якби десь знизу чи збоку було щось таке:
=====================
Останні 5 (чи 10 або20) адресатів:
Роман Метельський
Ігор Гарвас
Володимир Киселик
....
Показати всіх
=====================
На рахунок завантажень, на сайті все працює.Перевіряється все регулярно. Якщо хтось не може розібратись, пишіть в лічку. З радістю допоможу.
Модераторам: можливо створити окрему тему "ашіпки і ачіпятки"?  
Друзі!
Дуже вдячний за таку вашу активну підтримку порталу! Всі вашіпобажання ми неодмінно врахуємо і найближчим часом ви зможете побачити ці зміни на порталі. Просто зараз, у зв`язку з швидким ростом популярності порталу,  я потребадописати кілька структурних змін для оптимізації роботи в мабутньому. Тому ваші пропозиції будуть додані протягом тижня-двох.

Тема закрита, Ви не можете залишати тут повідомлення.